Aanmelden gratis kamadocursus

Antwoord op jouw belangrijkste vragen voor aanschaf van een kamado!

Er zijn zoveel kamado's op de markt. Welk merk moet je kiezen? En wat komt er allemaal bij kijken als je je kamado in gebruik gaat nemen? Aansteken, temperatuurbeheersing, schoonmaken, bereidingstechnieken en accessoires. In deze 6-delige kamadocursus gaan we je helpen en vertellen we je alles wat je moet weten (en meer!).

Aanmelden

Vul op onderstaand formulier je naam- en e-mailadres in en ontvang gratis de 6-delige kamadocursus via e-mail!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Twijfel je nog of een kamado iets voor jou is? Of ben je op zoek naar extra informatie voordat je een kamado gaat aanschaffen? In deze gratis kamadocursus van 6 lessen geven we je de belangrijkste tips & tricks in tekst en video die antwoord geven op jouw belangrijkste vragen.

We gaan je leren:

  • Wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de bekende kamado merken Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe, Monolith en Grill Guru;
  • Hoe eenvoudig het is om een kamado op de juiste manier aan te steken en op temperatuur te houden;
  • Welke houtskool soorten en aanmaakmateriaal je nodig hebt en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste houtskool;
  • Wat de belangrijkste accessoires zijn om hot & fast en low & slow te grillen;
  • Hoe je liefde geeft aan je kamado en hem makkelijk schoon houdt na iedere BBQ-sessie;
  • Hoe je extra smaak kunt toevoegen aan je gerecht met rookmot, rooksnippers en rookchunks. Alles wat je wil weten om koud en warm te roken. Een super leuke BBQ-techniek!

Ook geven we maar liefst 6 toffe recepten aan je weg om direct mee te kunnen starten zodra je hebt besloten om jouw kamado aan te schaffen!

Laatste recepten & tips

Bekijk alles

Eend à l’orange 1a

Eend à l’orange 3

Onze BBQ Experience pakketten

Kerstspecial

Hetzelfde als de masterclass alleen dan onze kerst special. Een uniek menu wat je collega's thuis makkelijk kunnen toepassen. Extra hoogwaardige ingrediënten. Bij iedere gang een bijpassende kwaliteitswijn of bier.

Workshops

Alles uit het basispakket, maar met een extra culinaire twist. Het menu kan worden afgestemd op het niveau en voorkeuren van de groep. De gerechten en technieken liggen op een hoger niveau.

test 1

test 1

Boy Tak
Operationeel directeur

Baas van de keuken. Vroeger van een echte keuken in zijn horeca tijdperk, nu van de BBQ Experience Center organisatie. Samen met Joey het bedrijf gestart en doet alles voor de ultieme klantbeleving. Hij is de kneepjes van het restaurant nog niet verleerd, hij helpt je graag met jouw BBQ avontuur!

Joey Buys
Chief BBQ Officier

Als algemeen directeur is Joey eindverantwoordelijk voor het bedrijf en richt zich vooral op strategie, groei en marketing. Jouw en ons outdoor cooking adventure samen groot maken, dat is waar hij energie van krijgt!

Stel je vraag aan ons