5 verschillende rubs voor de perfecte smaak, passend bij jouw gerecht!
Angus & Oink – Dirty Cow
Dirty Cow is zo’n rub die met 9 van de 10 workshop gasten mee naar huis gaat. Als je hem hebt geproefd ben je overtuigd! Wat deze rub zo bijzonder maakt is de samenstelling. Hij heeft een hele mooie balans tussen zoet, zout, zuur en umami. Hij is licht zoet en licht pittig. Wat betreft zoutgehalte is hij niet te heftig.
Angus & Oink – Sweet Bones & Butts
Een Award winner! Een zoete BBQ-rub op basis van ahornsuiker en Javaanse suiker, geschikt voor kip en varkensvlees, denk bijvoorbeeld aan zoete 3-2-1 spareribs!
Angus & Oink – Seafood Lemon Pepper
Deze rub is ontwikkeld om je zeevruchten te maximaliseren met heerlijke citroen- en citrustonen gecombineerd met complexe kruiden en zeldzame roze peperkorrels uit Brazilië! Werkt met alles, van zalm tot makreel en garnalen, maar dit is niet alleen voor vissen – het werkt verbazingwekkend goed op kip. Ook lekker wanneer je een samengestelde boter maakt voor over visfilets.
Angus & Oink – Honey Chili
De combinatie zoet en pittig is goud waard, laat dat nou net de kleur van deze rub zijn! Deze rub doet het geweldig op kip, vis of brengt een zoetig pitje aan je groenten. Leuk feitje, deze rub is uitermate geschikt voor mensen die vegetarisch eten of een glutenvrije rub willen scoren.
Angus & Oink – Pigasus
Bacon, honing en jalapeño .. Bestaat er een betere combinatie? Wanneer je toe bent aan een andere rub voor op je varkensvlees dan een standaard mengsel. Deze rub geeft je werkelijk een smaakexplosie die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Wat houdt je nog tegen?
Artikelnummer: SKU894227