• Persoonlijk advies van echte chefs

  • 365 dagen bedenktijd

  • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

  • 1 2 3 4 5
    9.2 klantbeoordeling
Logo
    • BBQ privé-workshops
    • BBQ catering
    • Vlees kopen
    • Het team
    • Over ons
    • BXC updates & nieuws
    • Vacatures
    • Showroom Roosendaal
    • Workshopruimte Roosendaal
    • Showroom Nunspeet
    • Workshopruimte Nunspeet
    • Testpanel
    • Veelgestelde vragen
    • Contact
    • NL
    • BE
  • Persoonlijk advies van echte chefs

  • 365 dagen bedenktijd

  • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

  • 1 2 3 4 5
    9.2 klantbeoordeling
  • Home
    • BBQ'sBekijk alle BBQ's
    • Keuzehulp bij aanschaf van een kamadoKeuzehulp bij aanschaf van een kamado
    • Kamado'sKamado'sDe veelzijdige keramische BBQ.
      • The BastardThe BastardDe meest stoere en complete kamado.Alles over The Bastard
        • The Bastard Small & CompactThe Bastard Small & Compact
        • The Bastard MediumThe Bastard Medium
        • The Bastard Large & XLThe Bastard Large & XL
        • The Bastard + tafel
        • Alle modellenAlle modellen
      • Big Green EggBig Green EggDe ultieme kwaliteit onder de kamado's.Alles over Big Green Egg
        • Mini & mini-maxMini & mini-max
        • Small & mediumSmall & medium
        • LargeLarge
        • XL & 2XLXL & 2XL
        • Alle modellenAlle modellen
      • Kamado JoeKamado JoeVakmanschap ontmoet innovatie.Alles over Kamado Joe
        • Kamado Joe Kamado JuniorKamado Joe Kamado Junior
        • Kamado Joe Classic & Konnected JoeKamado Joe Classic & Konnected Joe
        • Kamado Big JoeKamado Big Joe
        • Alle modellenAlle modellen
      • MonolithMonolithDe meest veelzijdige kamado.Alles over Monolith
        • Monolith Icon & Junior ProMonolith Icon & Junior Pro
        • Monolith ClassicMonolith Classic
        • Monolith Lechef ProMonolith Lechef Pro
        • Alle modellenAlle modellen
      • Grill GuruGrill GuruBBQ Moments, the easy wayAlles over Grill Guru
        • Grill Guru Compact & MediumGrill Guru Compact & Medium
        • Grill Guru LargeGrill Guru Large
        • Alle modellenAlle modellen
        • Vergelijking merken
        • Maatkeuze
      • Vergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill GuruVergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill Guru
      • HoutskoolHoutskool
      • Sauzen & smaakmakersSauzen & smaakmakers
    • Pellet grillsPellet grillsDe set-and-forget grillervaring.
      • TraegerTraeger
        • Traeger RangerTraeger Ranger
        • Traeger IronwoodTraeger Ironwood
        • Traeger TimberlineTraeger Timberline
        • Traeger ProTraeger Pro
      • PelletsPellets
      • Traeger accessoiresTraeger accessoires
    • Open vuurOpen vuurDe kunst van koken met vuur.
      • OFYROFYREen open vuur kunstwerk.Alles over OFYR
        • OFYR tafels en meubelsOFYR tafels en meubels
        • OFYROFYR
        • BraaimasterBraaimaster
        • Home Fires braaiHome Fires braai
        • Grill Guru Plancha BBQGrill Guru Plancha BBQ
      • OFYR accessoiresOFYR accessoires
      • Keuzehulp bij aanschaf van een OFYRKeuzehulp bij aanschaf van een OFYR
    • GasGasKoken met gemak en snelheid.
      • NapoleonNapoleonUitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
        • NapoleonNapoleon
        • Hot WokHot Wok
      • Napoleon accessoiresNapoleon accessoires
      • Advies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecueAdvies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecue
    • Pizza ovens en smokersPizza ovens en smokers
        • Ooni pizzaovensOoni pizzaovens
        • Vonken houtovensVonken houtovens
        • Masterbuilt modellenMasterbuilt modellen
      • DeegwarenDeegwaren
      • Pizza receptenPizza recepten
    • Buitenkeukens & tafelsBuitenkeukens & tafels
      • Braaimaster tafelsBraaimaster tafels
      • OFYR tafels en meubelsOFYR tafels en meubels
      • Roostr buitenkeukenRoostr buitenkeuken
      • Kamado tafels
      • Buitenkansjes kamado tafels
      • Modular Outdoor WorkspaceModular Outdoor Workspace
      • Tweedekans BBQTweedekans BBQ
      • BuitenkansjesBuitenkansjes
      • Buitenkansjes kamado tafels
      • Tweedekans informatie
    • AccessoiresBekijk alle accessoires
        • The BastardThe Bastard
        • Big Green Egg accessoiresBig Green Egg accessoires
        • Big Green Egg onderdelenBig Green Egg onderdelen
        • Big Green Egg Fan itemsBig Green Egg Fan items
        • Kamado JoeKamado Joe
        • Grill GuruGrill Guru
        • MonolithMonolith
        • Masterbuilt accessoires
        • Smokin' FlavoursSmokin' Flavours
        • Saus.GuruSaus.Guru
        • TraegerTraeger
        • NapoleonNapoleon
        • Hot Wok
        • OFYR accessoiresOFYR accessoires
        • Home Fires braaiHome Fires braai
        • PetromaxPetromax
        • BraaimasterBraaimaster
        • OoniOoni
        • Vonken houtoven
      • Nieuw: PetromaxNieuw: Petromax
      • AanmakenAanmaken
      • Onderhoud & ReinigingOnderhoud & Reiniging
      • BoekenBoeken
      • GereedschapGereedschap
      • KledingKleding
      • GietijzerGietijzer
      • Pannen, Dutch ovens & skilletsPannen, Dutch ovens & skillets
      • RoostersRoosters
      • Messen, houders & snijplankenMessen, houders & snijplanken
      • SchortenSchorten
      • Pizza & bakkenPizza & bakken
      • ThermometersThermometers
      • Spit & rotisserieSpit & rotisserie
      • ProductbundelsProductbundels
      • Bekijk de nieuwste productenBekijk de nieuwste producten
      • De Ultieme ReeksDe Ultieme Reeks
    • Houtskool & brandstofHoutskool & brandstofBrandstof voor jouw outdoor kookavontuur.
      • HoutskoolHoutskool
      • PelletsPellets
      • BrikettenBriketten
      • AanmakenAanmaken
      • RookhoutRookhout
      • Toon alle houtskool, pellets & brikettenToon alle houtskool, pellets & briketten
      • De beste houtskool brandstof voor je kamadoDe beste houtskool brandstof voor je kamado
      • Gevogelte accessoiresGevogelte accessoires
      • Pizza & bakkenPizza & bakken
      • RookhoutRookhout
      • SpareribsSpareribs
      • Spit & rotisserieSpit & rotisserie
      • Vis & schaal- schelpdierenVis & schaal- schelpdieren
      • VleesVlees
      • WokkenWokken
      • ProductbundelsProductbundels
      • Vlees & Vis assortimentVlees & Vis assortiment
      • Delicatessen assortimentDelicatessen assortiment
      • Cadeaubonnen
      • Alle cadeautips
      • BuitenkansjesBuitenkansjes
      • Tweedekans informatie
    • FoodBekijk alle food producten
    • Vlees & VisVlees & Vis
      • Alle vlees & vis
        • Foodbox
        • Rundvlees
        • Varkensvlees
        • Lamsvlees
        • Gevogelte
        • BBQ vis
        • Vegetarisch
      • Sauzen & smaakmakersSauzen & smaakmakers
      • Meer over ons vleesassortimentMeer over ons vleesassortiment
      • Onze foodboxenOnze foodboxen
      • Sauzen
      • Rubs
      • Kruiden & Specerijen
      • Speciale zouten
      • Productbundels
      • RookhoutRookhout
      • Hoe kies je de juiste BBQ rub?
        • Bieren
        • Wijnen
      • Olijfolie
      • Tafelzuren
      • Balsamico
      • Bruschetta & Dips
      • Truffel delicatessen
      • Pizza & Pasta
      • Oosterse deegwaren
      • Pizza & bakken accessoiresPizza & bakken accessoires
      • Deegwaren receptenDeegwaren recepten
      • Oosterse accessoires
      • Oosterse deegwaren
      • Oosterse etenswaren
      • Oosterse sauzen
  • Recepten & tipsRecepten & tips
    • Recepten & tipsBekijk alle recepten
    • Recepten
        • Kamado recepten
        • OFYR recepten
        • Pellet grill recepten
        • Gevogelte
        • Lam
        • Varken
        • Wild
        • Rund
        • Groenten
        • Vegetarisch
        • Schaal- & schelpdieren
        • Vis
        • Deegwaren
        • Spareribs
        • Slow cooking
      • Vlees & Vis assortimentVlees & Vis assortiment
      • Bekijk alle recepten
    • Keuzehulp
        • Vergelijking kamado merken
        • Welke maat kamado
        • Pellet grill accessoires
        • Kamado accessoires
        • 10 BBQ boeken die je niet mag missen
        • Hoe kies je de juiste BBQ rub?
        • Tips voor een BBQ rub
        • Alle keuzehulpen
        • Download de Ultieme Kamado Keuzegids
        • Download de Ultieme BBQ Keuzegids
    • Gebruik & onderhoud
      • Temperatuur regelen kamado
      • Kamado aansteken
      • Gietijzer onderhoud
      • Vilt vervangen van de kamado
      • Reverse Sear: BBQ techniek uitgelegd
      • Roken op de kamado: BBQ techniek uitgelegd
      • Alles over gebruik & onderhoud
    • Evenementen
        • 12 april: Pasen bij BBQ Experience Center
        • Zet je favoriete producten op je verlanglijstje
        • Bedrijfsuitjes 🆕
        • Januari BBQ challenge
        • Popup restaurant
        • Livestreams
        • Masters of BBQ
  • WorkshopsWorkshops
    • WorkshopsBekijk alle workshops
        • Big Green Eggperience
        • The Bastard Experience
        • Kamado Experience
        • Bier & BBQ
        • Bekijk alle workshops
        • Proef & beleef de Veluwe
        • Bier & BBQ workshop
        • The Bastard Experience
        • Kamado Experience
        • Big Green Eggperience
        • Bekijk alle workshops
        • Agenda op basis van datum
        • Alle workshops bekijken
        • Uit de Zee Masterclass
        • Zomer Experience
        • American Classics
        • Lente Experience
        • Italië 2.0
        • Streetfood 3.0
        • Vlees 4.0
        • Chef’s Choice menu
        • Bekijk alle masterclasses
        • Uit de Zee Masterclass
        • Zomer Experience
        • Lente Experience
        • Vlees 4.0
        • Italië 2.0
        • Streetfood 3.0
        • Chef’s Choice menu
        • American Classics
        • Bekijk alle masterclasses
        • Alle masterclasses bekijken
        • Agenda op basis van datum
    • Maatwerk / Privé workshops
      • BBQ privé-workshops
Bekijk account
Bekijk alle resultaten voor:
  • Categorieën
  • Blogs & Tips
  • Workshops
  • Producten
  • Bekijk alle gevonden producten voor
  • Recepten
  • Bekijk alle gevonden recepten voor
    Toegevoegd aan je winkelmand
    Masseria Borgo dei Trulli Ficheto Bianco IGP Puglia
    Fiano, Malvasia Bianca en Sauvignon Blanc
    Verder met bestellen
    Food/BBQ vis/Organische zalmfilet

    Organische zalmfilet

    Ca. 260 gram

    CHEFSCATCH-Organische zalmfilet
    Zalm-op-cederhout-thumbnail
    Gestoomde-zalm-recept-stomen-5
    Gestoomde-zalm-recept-stomen-5
    CHEFSCATCH-Organische zalmfilet
    Zalm-op-cederhout-thumbnail
    Gestoomde-zalm-recept-stomen-5
    Gestoomde-zalm-recept-stomen-5

    1 van 3

    • Herkomst Atlantische Oceaan
    • Formaat Ca. 260 gram

    15,95

    Online op voorraad
    Voor 23:59 besteld = morgenavond in huis!
    Haal 'm op in een van onze
    Kies de juiste accessoires
    • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag thuisbezorgd
    • Klanten geven ons een 9,2/10
    BBQ visBBQ Vlees & -VisFoodVers

    Dit product wordt ingevroren geleverd

    Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

     

    Wat zeggen onze klanten?
    “Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

    “Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

    “We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

    • Productinformatie
    • Ook lekker met
    • Recepten
    • Lekker om bij te drinken

    Noorwegen is wereldwijd de grootste producent van kweekzalm, met 80 tot 85% van de totale kweekproductie. De natuurlijke omstandigheden, zoals heldere en koude wateren, bieden ideale omstandigheden voor het kweken van zalm. In Noorwegen wordt zalm gekweekt in grote kooien op beschutte plekken langs de kust, zoals in fjorden.

    De karakteristieke rode kleur van het zalmvlees wordt verkregen doordat ze zich voeden met kreeftachtigen.

    De mogelijkheden voor de bereiding van Noorse zalm zijn divers. Zo kan deze vis rauw worden gebruikt voor sushi of sashimi. Daarnaast kan hij gepocheerd, gebakken, gegrild of gewokt worden.

    Deze zalm filet is ca. 260 gram.

    Voedingswaarde

  • Energie: 930 kJ / 222 kcal
  • Vet: 15.7 gr.
  • Verzadigd vet: 3.3 gr.
  • Koolhydraten: 0.0 gr.
  • Suikers: 0.0 gr.
  • Eiwitten: 20.2 gr.
  • Zout: 0.38 gr.
  • Artikelnummer: 2393579000000

    OVER CHEF’S CATCH

    Chef’s Catch is een product van chefs Jonnie Boer en Maik Kuijpers. Ontstaan vanuit de liefde voor kwalitatief eten en de behoefte aan echt verse vis. Om hun idee leven in te blazen zijn ze de samenwerking aangegaan met Schmidt Zeevis, een van de grootste visleveranciers van Nederland.

    “Ik wist niet wat ik proefde en vooral ook rook toen we de eerste samples binnenkregen. De kwaliteit is niet te onderscheiden van net gevangen vis.” 

    Vis eten is vanaf nu nooit meer hetzelfde. Chef’s Catch zorgt ervoor dat vis verser-dan-vers verkrijgbaar is. Door middel van een Japanse invriestechniek is de vis van Chef’s Catch niet te onderscheiden van net gevangen vis. Proef de sensationele smaak van de mooiste vissen uit onze Nederlandse wateren en ‘get hooked’. 100% vers met behoud van smaak en structuur. Een product ontstaan uit liefde voor vis.

    Lees meer over Chef’s Catch

    BXC teampagina Sven
    Tips van chef Sven

    De zalm doe ik het liefst op een lage temperatuur garen, tot een kerntemperatuur van 45 graden, zo is hij mooi rosé aan de binnenkant. Vervolgens stook ik de BBQ op naar 120 graden met de appel rooksnippers in de houtskool en het hitteschild erin. Probeer de BBQ op een temperatuur van 100 graden te houden en dan 30-40 minuten langzaam laten roken.

     

    • Kerntemperatuur 45°C

    Advies nodig? We hebben 10 chefs die je graag 7 dagen per week helpen!

    Open whatsapp
    Vragen over producten of recepten?
    Chat met ThomAI
    ThomAI

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Organische zalmfilet

  • CHEFSCATCH-Organische zalmfilet

    Organische zalmfilet

    • Ca. 260 gram
    • Online op voorraad
    15,95 In winkelwagen
  • +
  • Kernthermometer-smokin-flavours

    Kernthermometer Smokin’ Flavours

    • Meten is weten!
    • Online op voorraad
    36,99
  • Spirelli

    Spirelli

    • Maak groente spaghetti
    • Online op voorraad
    14,99
  • Zalm-bundel-rookplankjes-bbq-experience-center

    Zalm roken bundel

    • Alles in huis om zalm te roken
    • Online op voorraad
    51,95
  • Totaal:

    15,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Organische zalmfilet

    Brabants goud: asperges met zalm en port salut

    • Niveau makkelijk
    • Gang hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 personen
    Bekijk recept

    Op cederhout gerookte zalm

    • Niveau makkelijk
    • Gang hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept

    Koud gerookte zalm

    • Niveau Makkellijk
    • Gang Lunch of borrel
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept

    Op cederhout gerookte zalmbonbons

    • Niveau makkellijk
    • Gang snack
    • Hoeveelheid 10 bonbons
    Bekijk recept

    Koud gerookte zalm en pekelen

    • Niveau makkelijk
    • Gang lunch, voorgerecht, snack
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept
    eindresultaat-recept-gelakte-zalm-met-gegrilde-witlof

    Gelakte zalm met krokante spek

    • Niveau Makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen
    Bekijk recept

    Gestoomde zalm van de BBQ

    • Niveau Makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 personen
    Bekijk recept
    Zalm-op-cederhout-recept-vis

    Zalm op cederhout

    • Niveau Makkelijk
    • Gang Voorgerecht
    • Hoeveelheid 2 personen
    Bekijk recept
    BXF-gerechten-visplank

    BXC visplank

    • Niveau Moeilijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept
    Koud-gerookte-zalm-Filip

    Gerookte zalm

    • Niveau Gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept

    Lekker om bij te drinken

    Smaakt lekker bij deze zalmfilet

    Masseria Borgo dei Trulli Ficheto Bianco IGP Puglia –  Deze droge witte wijn past ontzettend goed bij vis met een romig sausje, met veel smaak van zichzelf perfect voor bij je zalmfilet. Deze wijn heeft smaken van tropisch fruit en een vleugje vanille.

    De Diefhenker dubbel de Magistraat – Een donker en doordrinkbaar bier.  Heerlijke aromas van de mouten en gedroogd fruit worden gevolgd door een fijne, lichtzoete, smaak. Volmondig, maar niet te zwaar. Dat zorgt ervoor dat dit biertje perfect bij de zalm past.

  • Masseria-Borgo-dei-trulli-Ficheto-bianco-IGP-Puglia-witte-wijn

    Masseria Borgo dei Trulli Ficheto Bianco IGP Puglia

    • Fiano, Malvasia Bianca en Sauvignon Blanc
    • Online op voorraad
    13,95 In winkelwagen
  • de-diefhenker-fles-de-magistraat

    De Diefhenker – De Magistraat

    • Dubbel - fles 33cl - 7.3%
    • Online op voorraad
    2,95 In winkelwagen
  • Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in NL en BE

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Thuiswinkel waarborg gecertificeerd

    1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service

    Organische zalmfilet

    15,95

    Categorie Tuin

    Beste webwinkel

    Ook dit jaar hebben we deze mooie prijs weer in ontvangst mogen nemen! Wat zijn we trots op de Shopping Award als resultaat van het harde werken van het team en natuurlijk jullie support!

    Lees meer

    1 2 3 4 5
    9.2/10
    8701 reviews
    Houtskool gekocht
    - Dries Brabants

    Gratis & snelle levering Nederland en België gratis vanaf € 30. Food vanaf € 95. Accessoires voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden. BBQ's op afspraak geleverd.

    Persoonlijke service Loop gerust binnen voor advies in de grootste showroom of praat 7 dagen per week met ons via whatsapp, chat, mail of telefoon.

    Ruim 15 jaar professionele ervaring 30 inhouse chefkoks die écht verstand van BBQ hebben en er alles aan doen om jouw outdoor cooking adventure tot een succes te maken.

    Ga snel naar:
    • Contact
    • Het team
    • Over ons
    • Vacatures
    • Showroom
    • Veelgestelde vragen
    • Testpanel

    Ontvang de beste recepten & tips in je inbox!

    We zullen je niet teveel e-mails sturen, dat vinden we zelf namelijk ook irritant :)

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Openingstijden showroom

    Roosendaal, NL

    Momenteel gesloten
    • zondag10:00 - 17:30
    • maandag10:00 - 17:30
    • dinsdaggesloten
    • woensdaggesloten
    • donderdag10:00 - 17:30
    • vrijdag10:00 - 17:30
    • zaterdag10:00 - 17:30
    Bekijk showroom

    Nunspeet, NL

    Momenteel gesloten
    • zondaggesloten
    • maandaggesloten
    • dinsdag10:00 - 17:30
    • woensdag10:00 - 17:30
    • donderdag10:00 - 17:30
    • vrijdag10:00 - 17:30
    • zaterdag10:00 - 17:30
    Bekijk showroom

    Leuven, BE

    Momenteel gesloten
    • zondaggesloten
    • maandaggesloten
    • dinsdaggesloten
    • woensdag10:30 - 17:30
    • donderdag10:30 - 17:30
    • vrijdag10:30 - 17:30
    • zaterdag10:30 - 17:30
    Bekijk showroom

    Blijf op de hoogte!

    • facebook
    • instagram
    • youtube

    Contact

    Chat met ons +31 85 130 1181 +31 85 130 1181 [email protected] Heb je een klacht?

    Onze andere websites

  • BE bbqexperiencecenter.be
  • © BBQ Experience Center. Home of BBQ. Alle prijzen incl BTW.     Algemene voorwaarden    Privacy    Start your own BXC

    Stel je vraag aan ons