• Persoonlijk advies van echte chefs

  • 365 dagen bedenktijd

  • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

  • 1 2 3 4 5
    9.2 klantbeoordeling
Logo
    • BBQ privé-workshops
    • BBQ catering
    • Vlees kopen
    • Het team
    • Over ons
    • BXC updates & nieuws
    • Vacatures
    • Showroom Roosendaal
    • Workshopruimte Roosendaal
    • Showroom Nunspeet
    • Workshopruimte Nunspeet
    • Testpanel
    • Veelgestelde vragen
    • Contact
    • NL
    • BE
  • Persoonlijk advies van echte chefs

  • 365 dagen bedenktijd

  • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

  • 1 2 3 4 5
    9.2 klantbeoordeling
  • Home
    • BBQ'sBekijk alle BBQ's
    • Keuzehulp bij aanschaf van een kamadoKeuzehulp bij aanschaf van een kamado
    • Kamado'sKamado'sDe veelzijdige keramische BBQ.
      • The BastardThe BastardDe meest stoere en complete kamado.Alles over The Bastard
        • The Bastard Small & CompactThe Bastard Small & Compact
        • The Bastard MediumThe Bastard Medium
        • The Bastard Large & XLThe Bastard Large & XL
        • The Bastard + tafel
        • Alle modellenAlle modellen
      • Big Green EggBig Green EggDe ultieme kwaliteit onder de kamado's.Alles over Big Green Egg
        • Mini & mini-maxMini & mini-max
        • Small & mediumSmall & medium
        • LargeLarge
        • XL & 2XLXL & 2XL
        • Alle modellenAlle modellen
      • Kamado JoeKamado JoeVakmanschap ontmoet innovatie.Alles over Kamado Joe
        • Kamado Joe Kamado JuniorKamado Joe Kamado Junior
        • Kamado Joe Classic & Konnected JoeKamado Joe Classic & Konnected Joe
        • Kamado Big JoeKamado Big Joe
        • Alle modellenAlle modellen
      • MonolithMonolithDe meest veelzijdige kamado.Alles over Monolith
        • Monolith Icon & Junior ProMonolith Icon & Junior Pro
        • Monolith ClassicMonolith Classic
        • Monolith Lechef ProMonolith Lechef Pro
        • Alle modellenAlle modellen
      • Grill GuruGrill GuruBBQ Moments, the easy wayAlles over Grill Guru
        • Grill Guru Compact & MediumGrill Guru Compact & Medium
        • Grill Guru LargeGrill Guru Large
        • Alle modellenAlle modellen
        • Vergelijking merken
        • Maatkeuze
      • Vergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill GuruVergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill Guru
      • HoutskoolHoutskool
      • Sauzen & smaakmakersSauzen & smaakmakers
    • Pellet grillsPellet grillsDe set-and-forget grillervaring.
      • TraegerTraeger
        • Traeger RangerTraeger Ranger
        • Traeger IronwoodTraeger Ironwood
        • Traeger TimberlineTraeger Timberline
        • Traeger ProTraeger Pro
      • PelletsPellets
      • Traeger accessoiresTraeger accessoires
    • Open vuurOpen vuurDe kunst van koken met vuur.
      • OFYROFYREen open vuur kunstwerk.Alles over OFYR
        • OFYR tafels en meubelsOFYR tafels en meubels
        • OFYROFYR
        • BraaimasterBraaimaster
        • Home Fires braaiHome Fires braai
        • Grill Guru Plancha BBQGrill Guru Plancha BBQ
      • OFYR accessoiresOFYR accessoires
      • Keuzehulp bij aanschaf van een OFYRKeuzehulp bij aanschaf van een OFYR
    • GasGasKoken met gemak en snelheid.
      • NapoleonNapoleonUitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
        • NapoleonNapoleon
        • Hot WokHot Wok
      • Napoleon accessoiresNapoleon accessoires
      • Advies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecueAdvies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecue
    • Pizza ovens en smokersPizza ovens en smokers
        • Ooni pizzaovensOoni pizzaovens
        • Vonken houtovensVonken houtovens
        • Masterbuilt modellenMasterbuilt modellen
      • DeegwarenDeegwaren
      • Pizza receptenPizza recepten
    • Buitenkeukens & tafelsBuitenkeukens & tafels
      • Braaimaster tafelsBraaimaster tafels
      • OFYR tafels en meubelsOFYR tafels en meubels
      • Roostr buitenkeukenRoostr buitenkeuken
      • Kamado tafels
      • Buitenkansjes kamado tafels
      • Modular Outdoor WorkspaceModular Outdoor Workspace
      • Tweedekans BBQTweedekans BBQ
      • BuitenkansjesBuitenkansjes
      • Buitenkansjes kamado tafels
      • Tweedekans informatie
    • AccessoiresBekijk alle accessoires
        • The BastardThe Bastard
        • Big Green Egg accessoiresBig Green Egg accessoires
        • Big Green Egg onderdelenBig Green Egg onderdelen
        • Big Green Egg Fan itemsBig Green Egg Fan items
        • Kamado JoeKamado Joe
        • Grill GuruGrill Guru
        • MonolithMonolith
        • Masterbuilt accessoires
        • Smokin' FlavoursSmokin' Flavours
        • Saus.GuruSaus.Guru
        • TraegerTraeger
        • NapoleonNapoleon
        • Hot Wok
        • OFYR accessoiresOFYR accessoires
        • Home Fires braaiHome Fires braai
        • PetromaxPetromax
        • BraaimasterBraaimaster
        • OoniOoni
        • Vonken houtoven
      • Nieuw: PetromaxNieuw: Petromax
      • AanmakenAanmaken
      • Onderhoud & ReinigingOnderhoud & Reiniging
      • BoekenBoeken
      • GereedschapGereedschap
      • KledingKleding
      • GietijzerGietijzer
      • Pannen, Dutch ovens & skilletsPannen, Dutch ovens & skillets
      • RoostersRoosters
      • Messen, houders & snijplankenMessen, houders & snijplanken
      • SchortenSchorten
      • Pizza & bakkenPizza & bakken
      • ThermometersThermometers
      • Spit & rotisserieSpit & rotisserie
      • ProductbundelsProductbundels
      • Bekijk de nieuwste productenBekijk de nieuwste producten
      • De Ultieme ReeksDe Ultieme Reeks
    • Houtskool & brandstofHoutskool & brandstofBrandstof voor jouw outdoor kookavontuur.
      • HoutskoolHoutskool
      • PelletsPellets
      • BrikettenBriketten
      • AanmakenAanmaken
      • RookhoutRookhout
      • Toon alle houtskool, pellets & brikettenToon alle houtskool, pellets & briketten
      • De beste houtskool brandstof voor je kamadoDe beste houtskool brandstof voor je kamado
      • Gevogelte accessoiresGevogelte accessoires
      • Pizza & bakkenPizza & bakken
      • RookhoutRookhout
      • SpareribsSpareribs
      • Spit & rotisserieSpit & rotisserie
      • Vis & schaal- schelpdierenVis & schaal- schelpdieren
      • VleesVlees
      • WokkenWokken
      • ProductbundelsProductbundels
      • Vlees & Vis assortimentVlees & Vis assortiment
      • Delicatessen assortimentDelicatessen assortiment
      • Cadeaubonnen
      • Alle cadeautips
      • BuitenkansjesBuitenkansjes
      • Tweedekans informatie
    • FoodBekijk alle food producten
    • Vlees & VisVlees & Vis
      • Alle vlees & vis
        • Foodbox
        • Rundvlees
        • Varkensvlees
        • Lamsvlees
        • Gevogelte
        • BBQ vis
        • Vegetarisch
      • Sauzen & smaakmakersSauzen & smaakmakers
      • Meer over ons vleesassortimentMeer over ons vleesassortiment
      • Onze foodboxenOnze foodboxen
      • Sauzen
      • Rubs
      • Kruiden & Specerijen
      • Speciale zouten
      • Productbundels
      • RookhoutRookhout
      • Hoe kies je de juiste BBQ rub?
        • Bieren
        • Wijnen
      • Olijfolie
      • Tafelzuren
      • Balsamico
      • Bruschetta & Dips
      • Truffel delicatessen
      • Pizza & Pasta
      • Oosterse deegwaren
      • Pizza & bakken accessoiresPizza & bakken accessoires
      • Deegwaren receptenDeegwaren recepten
      • Oosterse accessoires
      • Oosterse deegwaren
      • Oosterse etenswaren
      • Oosterse sauzen
  • Recepten & tipsRecepten & tips
    • Recepten & tipsBekijk alle recepten
    • Recepten
        • Kamado recepten
        • OFYR recepten
        • Pellet grill recepten
        • Gevogelte
        • Lam
        • Varken
        • Wild
        • Rund
        • Groenten
        • Vegetarisch
        • Schaal- & schelpdieren
        • Vis
        • Deegwaren
        • Spareribs
        • Slow cooking
      • Vlees & Vis assortimentVlees & Vis assortiment
      • Bekijk alle recepten
    • Keuzehulp
        • Vergelijking kamado merken
        • Welke maat kamado
        • Pellet grill accessoires
        • Kamado accessoires
        • 10 BBQ boeken die je niet mag missen
        • Hoe kies je de juiste BBQ rub?
        • Tips voor een BBQ rub
        • Alle keuzehulpen
        • Download de Ultieme Kamado Keuzegids
        • Download de Ultieme BBQ Keuzegids
    • Gebruik & onderhoud
      • Temperatuur regelen kamado
      • Kamado aansteken
      • Gietijzer onderhoud
      • Vilt vervangen van de kamado
      • Reverse Sear: BBQ techniek uitgelegd
      • Roken op de kamado: BBQ techniek uitgelegd
      • Alles over gebruik & onderhoud
    • Evenementen
        • 12 april: Pasen bij BBQ Experience Center
        • Zet je favoriete producten op je verlanglijstje
        • Bedrijfsuitjes 🆕
        • Januari BBQ challenge
        • Popup restaurant
        • Livestreams
        • Masters of BBQ
  • WorkshopsWorkshops
    • WorkshopsBekijk alle workshops
        • Big Green Eggperience
        • The Bastard Experience
        • Kamado Experience
        • Bier & BBQ
        • Bekijk alle workshops
        • Proef & beleef de Veluwe
        • Bier & BBQ workshop
        • The Bastard Experience
        • Kamado Experience
        • Big Green Eggperience
        • Bekijk alle workshops
        • Agenda op basis van datum
        • Alle workshops bekijken
        • Uit de Zee Masterclass
        • Zomer Experience
        • American Classics
        • Lente Experience
        • Italië 2.0
        • Streetfood 3.0
        • Vlees 4.0
        • Chef’s Choice menu
        • Bekijk alle masterclasses
        • Uit de Zee Masterclass
        • Zomer Experience
        • Lente Experience
        • Vlees 4.0
        • Italië 2.0
        • Streetfood 3.0
        • Chef’s Choice menu
        • American Classics
        • Bekijk alle masterclasses
        • Alle masterclasses bekijken
        • Agenda op basis van datum
    • Maatwerk / Privé workshops
      • BBQ privé-workshops
Bekijk account
Bekijk alle resultaten voor:
  • Categorieën
  • Blogs & Tips
  • Workshops
  • Producten
  • Bekijk alle gevonden producten voor
  • Recepten
  • Bekijk alle gevonden recepten voor
    Toegevoegd aan je winkelmand
    Sweet Baby Ray's Honey
    Verder met bestellen
    Food/Sauzen & smaakmakers/Rubs/Saus.Guru pitmaster rub – Raspberry Rub

    Saus.Guru pitmaster rub – Raspberry Rub

    Pitmaster collection

    SG080-4-Raspberry-Rub-210gr
    Raspberry-Chipotle-rub-saus-guru-bbq-min
    SG080-4-Raspberry-Rub-210gr
    Raspberry-Chipotle-rub-saus-guru-bbq-min

    1 van 3

    19,99

    Helaas, momenteel niet leverbaar
    Haal 'm op in een van onze

    Helaas, niet op voorraad 😔

    Voeg toe aan favorieten
    • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
    • Klanten geven ons een 9,2/10
    RubsSaus.GuruSauzen & smaakmakers
    • Productinformatie
    • Aanbevolen combinaties
    • Gerelateerd

    De Schnitt (de grootte van de fragmenten) van deze uitgebalanceerde samenstelling van kruiden en specerijen, zorgen samen met de met frambozen-fragmenten, voor een unieke tekening en smaakvolle Bark. Saus.Guru’s Raspberry Rub past perfect bij varkensvlees, gevogelte, lams- en kalfsvlees, een breed scala aan groenten, maar denk ook aan hartige patisserie toepassingen en pre-desserts. Voor een optimale smaakbeleving adviseren wij deze rub te combineren met Saus.Guru’s Raspberry & Chipotle saus. Gebruik deze rub enkel in Low & Slow BBQ-bereidingen: te hoge temperaturen kunnen de fruitsuikers in de frambozenstukjes snel verbranden. Gebruik de Raspberry Chipotle saus als klevende ondergrond waardoor de rubdeeltjes goed aan het product kunnen blijven plakken. Inhoud: 210 gram.

    Uitleg samenstelling
    Een saus is perfect te combineren met de bijbehorende rub, de kleuren komen overeen. Bijvoorbeeld geel: de champions’ choice saus & mother of all rubs. Uiteraard zijn ze individueel ook perfect te gebruiken.

    pitmaster [pĭt mä ster] noun • plural pitmasters
    One who operates a barbecue pit. Sometimes a term of respect for someone who is skilled at barbecuing.

    De Pitmaster Collectie
    Naar de Amerikaanse uitdrukking Pitmaster; Iemand die de BBQ bedient en vaak een titel die wordt toegekend aan iemand met veel BBQ-kennis en vaardigheid. De eerste collectie BBQ sauzen met bijpassende Dry Rubs voor de serieuze BBQ’er. Vier premium sauzen en vier rubs vormen samen deze ‘competition level’ BBQ kit. Saus.Guru’s Pitmaster Collectie komt elk seizoen met nieuwe smaken en producten toegespitst op de laatste trends binnen de serieuze BBQ-scene. In totaal 8 nieuwe producten verdeeld over vier smaaksensaties; Essentieel, Klassiek, Uitdagend en Verbluffend. Zo is er voor iedere gebruiker en toepassing een passende smaak te vinden.

    De sauzen zijn geënt op de competitie style sauzen zoals we die kennen van de Amerikaanse BBQ-kampioenschappen, maar met een twist. De chefs en saus-specialisten van Saus.Guru hebben zowel de toepassing als ook de smaak afgestemd op de Europese, verfijndere tong.

    Zo zijn Pitmaster Collectie sauzen niet zo overweldigend zuur zoals veel van de andere sauzen in dit segment. Ook zijn ze niet zo extreem zoet. Dit alles om meer balans te brengen in de smaakwaarneming en alle andere smaakkarakters in de saus meer ruimte te geven om te proeven. Daarnaast zijn ze een stukje dikker dan veelal in de markt te vinden is. Dit laatste bedient de eindgebruiker uitstekend in het lakken, coaten en het bekende ‘candy-ing’ van producten in Low and Slow Cooking.

    De Dry Rubs zijn samengesteld uit de beste ingrediënten. Topklasse specerijen die met uiterste precisie zijn verwerkt tot granulaten van de juiste grootte (schnitt). Dit zorgt voor een optimale verdeling van de ingrediënten en dus voor de perfecte ‘bark’. Deze blends dragen ook een betere zoutbalans om de belangrijke smaakelementen niet te verdringen. De gebruiker wordt op het etiket geadviseerd over de ideale dosering.

    De toepassing
    Voor het ultieme resultaat wordt de volgende toepassingsvolgorde geadviseerd:

    Saus > Rub > Saus

    Stap 1 – De Basis:
    Marineer het product met de saus. Het liefst minimaal 6 uur voor de volgende stap. De marinade-stap zorgt voor het intrekken van smaak en voor het vasthouden van
    de rub in de volgende stap.
    Stap 2 – De Bark:
    Breng de Dry Rub al strooiend uit de zak aan op het gemarineerde product. Zorg voor een gelijkmatige verdeling. Vervolg de bereiding op de BBQ volgens het Low and Slow principe.
    Stap 3 – De Laagjes:
    Bestrijk het product tijdens de bereiding regelmatig met saus. Dit voorkomt uitdroging en zorgt voor de opbouw van extra laagjes smaak.
    Stap 4 – De Glaze:
    Gebruik, indien gewenst, de laatste fase van de bereiding voor het ‘glaceren’ van het product. Een korte periode van het toepassen van een iets hogere temperatuur en extra saus zorgt voor de typische glans en ‘stickiness’, de Glaze.
    Blijf erbij: Voorkom verbranding.

    Bon Appetit!

    Artikelnummer: 8720256492207

    Advies nodig? We hebben 10 chefs die je graag 7 dagen per week helpen!

    Open whatsapp

    Gerelateerdeproducten

    • Grate Goods Premium Spicy Chipotle BBQ Rub

      Grate Goods Premium Spicy Chipotle BBQ Rub

      • Online op voorraad
      8,95 In winkelwagen
    • Angus & Oink Porky White Chick

      Angus & Oink – Porky White Chick

      • Online op voorraad
      14,95 In winkelwagen
    • Angus & Oink – Moo Mami

      Angus & Oink – Moo Mami

      • Umami bom!
      • Online op voorraad
      14,95 In winkelwagen
    • Saus.Guru hot saus - Black Gold Skull Bottle

      Saus.Guru hot saus – Black Gold Skull Bottle

      • Hot Sauce collection
      • Online op voorraad
      22,69 In winkelwagen
    • Sweet-baby-ray-original-bbqsauce

      Sweet Baby Ray’s Original

      • Online op voorraad
      5,95 In winkelwagen
    • Bad Byron's Butt Rub 4,5oz/128 gr

      Bad Byron’s Butt Rub 4,5oz/128 gr

      • Online op voorraad
      8,95 In winkelwagen
    • De-Fik-Erin-braairub-nr3

      Braairub no. 3

      • Online op voorraad
      12,99 In winkelwagen
    • Sweet Baby Ray's Honey

      Sweet Baby Ray’s Honey

      • Online op voorraad
      5,95 In winkelwagen

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in NL en BE

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Thuiswinkel waarborg gecertificeerd

    1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service

    Categorie Tuin

    Beste webwinkel

    Wat zijn we trots op de Shopping Award als resultaat van het harde werken van het team en natuurlijk jullie support!

    Lees meer

    1 2 3 4 5
    9.2/10
    8683 reviews
    Goed geholpen van advies tot uiteindelijke levering
    - Bas van Houtum

    Gratis & snelle levering Nederland en België gratis vanaf € 30. Food vanaf € 95. Accessoires voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden. BBQ's op afspraak geleverd.

    Persoonlijke service Loop gerust binnen voor advies in de grootste showroom of praat 7 dagen per week met ons via whatsapp, chat, mail of telefoon.

    Ruim 15 jaar professionele ervaring 30 inhouse chefkoks die écht verstand van BBQ hebben en er alles aan doen om jouw outdoor cooking adventure tot een succes te maken.

    Ga snel naar:
    • Contact
    • Het team
    • Over ons
    • Vacatures
    • Showroom
    • Veelgestelde vragen
    • Testpanel

    Ontvang de beste recepten & tips in je inbox!

    We zullen je niet teveel e-mails sturen, dat vinden we zelf namelijk ook irritant :)

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Openingstijden showroom

    Roosendaal, NL

    Nu open Gaat dicht om 17:30
    • zondag10:00 - 17:30
    • maandag10:00 - 17:30
    • dinsdaggesloten
    • woensdaggesloten
    • donderdag10:00 - 17:30
    • vrijdag10:00 - 17:30
    • zaterdag10:00 - 17:30
    Bekijk showroom

    Nunspeet, NL

    Momenteel gesloten
    • zondaggesloten
    • maandaggesloten
    • dinsdag10:00 - 17:30
    • woensdag10:00 - 17:30
    • donderdag10:00 - 17:30
    • vrijdag10:00 - 17:30
    • zaterdag10:00 - 17:30
    Bekijk showroom

    Leuven, BE

    Momenteel gesloten
    • zondaggesloten
    • maandaggesloten
    • dinsdaggesloten
    • woensdag10:30 - 17:30
    • donderdag10:30 - 17:30
    • vrijdag10:30 - 17:30
    • zaterdag10:30 - 17:30
    Bekijk showroom

    Blijf op de hoogte!

    • facebook
    • instagram
    • youtube

    Contact

    Chat met ons +31 85 130 1181 +31 85 130 1181 [email protected] Heb je een klacht?

    Onze andere websites

  • BE bbqexperiencecenter.be
  • © BBQ Experience Center. Home of BBQ. Alle prijzen incl BTW.     Algemene voorwaarden    Privacy    Start your own BXC

    Stel je vraag aan ons