Veelgestelde vragen
Het belangrijkste ingrediënt in het Iberico Pinwheels recept is Iberico Secreto.
De totale bereidingstijd van de Iberico Pinwheels is 2 uur en 20 minuten, dit is inclusief 2 uur garen.
Het Iberico Pinwheels recept is bedoeld om bereid te worden op een kamado-stijl barbecue.
Begin eerst met het snijden van de Iberico secreto in dunne plakken. Breng op smaak met knoflook, peper, zout en tijm. Maak daarna de ‘pinwheels’ door de plakken op te rollen met de Ossenworst in het midden en zet vast met een prikker. Laat ze dan 2 uur garen op de bbq bij een temperatuur van 110 graden. Als laatste stap kun je nog wat honing aanbrengen voor een zoetere smaak.
Je kan de Iberico Pinwheels serveren met een gerecht naar keuze. Het recept bevat al veel kruiden en smaken, dus een simpele salade of gegrilde groenten zouden een goede aanvulling zijn.