De roodbaars behoort tot de familie van de schorpioenvissen en wordt voornamelijk aangetroffen in de noordelijke zeeën en koude wateren van de West-Atlantische Oceaan. Wat de roodbaars echt kenmerkt, zijn zijn grote bolle ogen en zijn felrode of oranjerode kleur.
Het stevige witroze vlees van de roodbaars biedt talloze bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven.
Deze roodbaarsfilet is ca. 260 gram
Voedingswaarde
Energie:
442 kJ / 105 kcal
Vet:
3.6 gr.
Verzadigd vet:
0.7 gr.
Koolhydraten:
0.0 gr.
Suikers:
0.0 gr.
Eiwitten:
18.2 gr.
Zout:
0.2 gr.
Artikelnummer: 2393544000000
OVER CHEF’S CATCH
Chef’s Catch is een product van chefs Jonnie Boer en Maik Kuijpers. Ontstaan vanuit de liefde voor kwalitatief eten en de behoefte aan echt verse vis. Om hun idee leven in te blazen zijn ze de samenwerking aangegaan met Schmidt Zeevis, een van de grootste visleveranciers van Nederland.
“Ik wist niet wat ik proefde en vooral ook rook toen we de eerste samples binnenkregen. De kwaliteit is niet te onderscheiden van net gevangen vis.”
Vis eten is vanaf nu nooit meer hetzelfde. Chef’s Catch zorgt ervoor dat vis verser-dan-vers verkrijgbaar is. Door middel van een Japanse invriestechniek is de vis van Chef’s Catch niet te onderscheiden van net gevangen vis. Proef de sensationele smaak van de mooiste vissen uit onze Nederlandse wateren en ‘get hooked’. 100% vers met behoud van smaak en structuur. Een product ontstaan uit liefde voor vis.
Lees meer over Chef’s Catch