• Persoonlijk advies van echte chefs

  • 365 dagen bedenktijd

  • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

  • 1 2 3 4 5
    9.2 klantbeoordeling
Logo
    • BBQ privé-workshops
    • BBQ catering
    • Vlees kopen
    • Het team
    • Over ons
    • BXC updates & nieuws
    • Vacatures
    • Showroom Roosendaal
    • Workshopruimte Roosendaal
    • Showroom Nunspeet
    • Workshopruimte Nunspeet
    • Testpanel
    • Veelgestelde vragen
    • Contact
    • NL
    • BE
  • Persoonlijk advies van echte chefs

  • 365 dagen bedenktijd

  • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

  • 1 2 3 4 5
    9.2 klantbeoordeling
  • Home
    • BBQ'sBekijk alle BBQ's
    • Keuzehulp bij aanschaf van een kamadoKeuzehulp bij aanschaf van een kamado
    • Kamado'sKamado'sDe veelzijdige keramische BBQ.
      • The BastardThe BastardDe meest stoere en complete kamado.Alles over The Bastard
        • The Bastard Small & CompactThe Bastard Small & Compact
        • The Bastard MediumThe Bastard Medium
        • The Bastard Large & XLThe Bastard Large & XL
        • The Bastard + tafel
        • Alle modellenAlle modellen
      • Big Green EggBig Green EggDe ultieme kwaliteit onder de kamado's.Alles over Big Green Egg
        • Mini & mini-maxMini & mini-max
        • Small & mediumSmall & medium
        • LargeLarge
        • XL & 2XLXL & 2XL
        • Alle modellenAlle modellen
      • Kamado JoeKamado JoeVakmanschap ontmoet innovatie.Alles over Kamado Joe
        • Kamado Joe Kamado JuniorKamado Joe Kamado Junior
        • Kamado Joe Classic & Konnected JoeKamado Joe Classic & Konnected Joe
        • Kamado Big JoeKamado Big Joe
        • Alle modellenAlle modellen
      • MonolithMonolithDe meest veelzijdige kamado.Alles over Monolith
        • Monolith Icon & Junior ProMonolith Icon & Junior Pro
        • Monolith ClassicMonolith Classic
        • Monolith Lechef ProMonolith Lechef Pro
        • Alle modellenAlle modellen
      • Grill GuruGrill GuruBBQ Moments, the easy wayAlles over Grill Guru
        • Grill Guru Compact & MediumGrill Guru Compact & Medium
        • Grill Guru LargeGrill Guru Large
        • Alle modellenAlle modellen
        • Vergelijking merken
        • Maatkeuze
      • Vergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill GuruVergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill Guru
      • HoutskoolHoutskool
      • Sauzen & smaakmakersSauzen & smaakmakers
    • Pellet grillsPellet grillsDe set-and-forget grillervaring.
      • TraegerTraeger
        • Traeger RangerTraeger Ranger
        • Traeger IronwoodTraeger Ironwood
        • Traeger TimberlineTraeger Timberline
        • Traeger ProTraeger Pro
      • PelletsPellets
      • Traeger accessoiresTraeger accessoires
    • Open vuurOpen vuurDe kunst van koken met vuur.
      • OFYROFYREen open vuur kunstwerk.Alles over OFYR
        • OFYR tafels en meubelsOFYR tafels en meubels
        • OFYROFYR
        • BraaimasterBraaimaster
        • Home Fires braaiHome Fires braai
        • Grill Guru Plancha BBQGrill Guru Plancha BBQ
      • OFYR accessoiresOFYR accessoires
      • Keuzehulp bij aanschaf van een OFYRKeuzehulp bij aanschaf van een OFYR
    • GasGasKoken met gemak en snelheid.
      • NapoleonNapoleonUitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
        • NapoleonNapoleon
        • Hot WokHot Wok
      • Napoleon accessoiresNapoleon accessoires
      • Advies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecueAdvies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecue
    • Pizza ovens en smokersPizza ovens en smokers
        • Ooni pizzaovensOoni pizzaovens
        • Vonken houtovensVonken houtovens
        • Masterbuilt modellenMasterbuilt modellen
      • DeegwarenDeegwaren
      • Pizza receptenPizza recepten
    • Buitenkeukens & tafelsBuitenkeukens & tafels
      • Braaimaster tafelsBraaimaster tafels
      • OFYR tafels en meubelsOFYR tafels en meubels
      • Roostr buitenkeukenRoostr buitenkeuken
      • Kamado tafels
      • Buitenkansjes kamado tafels
      • Modular Outdoor WorkspaceModular Outdoor Workspace
      • Tweedekans BBQTweedekans BBQ
      • BuitenkansjesBuitenkansjes
      • Buitenkansjes kamado tafels
      • Tweedekans informatie
    • AccessoiresBekijk alle accessoires
        • The BastardThe Bastard
        • Big Green Egg accessoiresBig Green Egg accessoires
        • Big Green Egg onderdelenBig Green Egg onderdelen
        • Big Green Egg Fan itemsBig Green Egg Fan items
        • Kamado JoeKamado Joe
        • Grill GuruGrill Guru
        • MonolithMonolith
        • Masterbuilt accessoires
        • Smokin' FlavoursSmokin' Flavours
        • Saus.GuruSaus.Guru
        • TraegerTraeger
        • NapoleonNapoleon
        • Hot Wok
        • OFYR accessoiresOFYR accessoires
        • Home Fires braaiHome Fires braai
        • PetromaxPetromax
        • BraaimasterBraaimaster
        • OoniOoni
        • Vonken houtoven
      • Nieuw: PetromaxNieuw: Petromax
      • AanmakenAanmaken
      • Onderhoud & ReinigingOnderhoud & Reiniging
      • BoekenBoeken
      • GereedschapGereedschap
      • KledingKleding
      • GietijzerGietijzer
      • Pannen, Dutch ovens & skilletsPannen, Dutch ovens & skillets
      • RoostersRoosters
      • Messen, houders & snijplankenMessen, houders & snijplanken
      • SchortenSchorten
      • Pizza & bakkenPizza & bakken
      • ThermometersThermometers
      • Spit & rotisserieSpit & rotisserie
      • ProductbundelsProductbundels
      • Bekijk de nieuwste productenBekijk de nieuwste producten
      • De Ultieme ReeksDe Ultieme Reeks
    • Houtskool & brandstofHoutskool & brandstofBrandstof voor jouw outdoor kookavontuur.
      • HoutskoolHoutskool
      • PelletsPellets
      • BrikettenBriketten
      • AanmakenAanmaken
      • RookhoutRookhout
      • Toon alle houtskool, pellets & brikettenToon alle houtskool, pellets & briketten
      • De beste houtskool brandstof voor je kamadoDe beste houtskool brandstof voor je kamado
      • Gevogelte accessoiresGevogelte accessoires
      • Pizza & bakkenPizza & bakken
      • RookhoutRookhout
      • SpareribsSpareribs
      • Spit & rotisserieSpit & rotisserie
      • Vis & schaal- schelpdierenVis & schaal- schelpdieren
      • VleesVlees
      • WokkenWokken
      • ProductbundelsProductbundels
      • Vlees & Vis assortimentVlees & Vis assortiment
      • Delicatessen assortimentDelicatessen assortiment
      • Cadeaubonnen
      • Alle cadeautips
      • BuitenkansjesBuitenkansjes
      • Tweedekans informatie
    • FoodBekijk alle food producten
    • Vlees & VisVlees & Vis
      • Alle vlees & vis
        • Foodbox
        • Rundvlees
        • Varkensvlees
        • Lamsvlees
        • Gevogelte
        • BBQ vis
        • Vegetarisch
      • Sauzen & smaakmakersSauzen & smaakmakers
      • Meer over ons vleesassortimentMeer over ons vleesassortiment
      • Onze foodboxenOnze foodboxen
      • Sauzen
      • Rubs
      • Kruiden & Specerijen
      • Speciale zouten
      • Productbundels
      • RookhoutRookhout
      • Hoe kies je de juiste BBQ rub?
        • Bieren
        • Wijnen
      • Olijfolie
      • Tafelzuren
      • Balsamico
      • Bruschetta & Dips
      • Truffel delicatessen
      • Pizza & Pasta
      • Oosterse deegwaren
      • Pizza & bakken accessoiresPizza & bakken accessoires
      • Deegwaren receptenDeegwaren recepten
      • Oosterse accessoires
      • Oosterse deegwaren
      • Oosterse etenswaren
      • Oosterse sauzen
  • Recepten & tipsRecepten & tips
    • Recepten & tipsBekijk alle recepten
    • Recepten
        • Kamado recepten
        • OFYR recepten
        • Pellet grill recepten
        • Gevogelte
        • Lam
        • Varken
        • Wild
        • Rund
        • Groenten
        • Vegetarisch
        • Schaal- & schelpdieren
        • Vis
        • Deegwaren
        • Spareribs
        • Slow cooking
      • Vlees & Vis assortimentVlees & Vis assortiment
      • Bekijk alle recepten
    • Keuzehulp
        • Vergelijking kamado merken
        • Welke maat kamado
        • Pellet grill accessoires
        • Kamado accessoires
        • 10 BBQ boeken die je niet mag missen
        • Hoe kies je de juiste BBQ rub?
        • Tips voor een BBQ rub
        • Alle keuzehulpen
        • Download de Ultieme Kamado Keuzegids
        • Download de Ultieme BBQ Keuzegids
    • Gebruik & onderhoud
      • Temperatuur regelen kamado
      • Kamado aansteken
      • Gietijzer onderhoud
      • Vilt vervangen van de kamado
      • Reverse Sear: BBQ techniek uitgelegd
      • Roken op de kamado: BBQ techniek uitgelegd
      • Alles over gebruik & onderhoud
    • Evenementen
        • 12 april: Pasen bij BBQ Experience Center
        • Zet je favoriete producten op je verlanglijstje
        • Bedrijfsuitjes 🆕
        • Januari BBQ challenge
        • Popup restaurant
        • Livestreams
        • Masters of BBQ
  • WorkshopsWorkshops
    • WorkshopsBekijk alle workshops
        • Big Green Eggperience
        • The Bastard Experience
        • Kamado Experience
        • Bier & BBQ
        • Bekijk alle workshops
        • Proef & beleef de Veluwe
        • Bier & BBQ workshop
        • The Bastard Experience
        • Kamado Experience
        • Big Green Eggperience
        • Bekijk alle workshops
        • Agenda op basis van datum
        • Alle workshops bekijken
        • Uit de Zee Masterclass
        • Zomer Experience
        • American Classics
        • Lente Experience
        • Italië 2.0
        • Streetfood 3.0
        • Vlees 4.0
        • Chef’s Choice menu
        • Bekijk alle masterclasses
        • Uit de Zee Masterclass
        • Zomer Experience
        • Lente Experience
        • Vlees 4.0
        • Italië 2.0
        • Streetfood 3.0
        • Chef’s Choice menu
        • American Classics
        • Bekijk alle masterclasses
        • Alle masterclasses bekijken
        • Agenda op basis van datum
    • Maatwerk / Privé workshops
      • BBQ privé-workshops
Bekijk account
Bekijk alle resultaten voor:
  • Categorieën
  • Blogs & Tips
  • Workshops
  • Producten
  • Bekijk alle gevonden producten voor
  • Recepten
  • Bekijk alle gevonden recepten voor
    Toegevoegd aan je winkelmand
    RVS tang Smokin' Flavours
    Turn it like a pro
    Verder met bestellen
    Food/BBQ vlees/Rundvlees/Runder picanha

    Runder picanha

    Ca. 1,6 kg.

    Picahna-Zuid-Amerika-close-1
    Zomerse risotto met Picanha_LR-02 (1)
    Picanha-van-het-spit
    Picanha-van-het-spit
    Zomerse risotto met Picanha_LR-02 (1)
    Picanha-zuid-amerika.jpg
    Picahna-Zuid-Amerika-close-1
    Zomerse risotto met Picanha_LR-02 (1)
    Picanha-van-het-spit
    Picanha-van-het-spit
    Zomerse risotto met Picanha_LR-02 (1)
    Picanha-zuid-amerika.jpg

    1 van 8

    • Herkomst Oostenrijk
    • Ras Simmentaler
    • Voer Gras
    • Formaat Ca. 1,6 KG

    53,95

    Online op voorraad
    Nu besteld = maandagavond in huis!
    Haal 'm op in een van onze
    Kies de juiste accessoires
    • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag thuisbezorgd
    • Klanten geven ons een 9,2/10
    RundvleesBBQ vleesBBQ Vlees & -VisFoodVers

    Dit product wordt ingevroren geleverd

    Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

     

    Wat zeggen onze klanten?
    “Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

    “Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

    “We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

    • Productinformatie
    • Ook lekker met
    • Recepten
    • Lekker om bij te drinken

    De Picanha is het staartstuk van het rund. Vroeger werd van dit deel vooral braadlappen gesneden. Maar vanuit Brazilië is de picanha populair geworden, de vetkap bereidt je mee en deze smelt langzaam weg en laat zijn smaak en vet achter in het vlees waardoor je ontzettend smaakvol en mals vlees krijgt.

    De Simmentaler is een ras welke leeft in de Duitse en Oostenrijkse Alpen. Deze dieren kunnen vrij grazen in de alpen weides en hebben veel loopvrijheid. Het vlees heeft een lichte vetmarmering maar een zeer goede smaak en sappige structuur.

    Hoeveel heb je nodig?

    Normale eter: 125-175 gram

    Grote eter: 200-250 gram

    Meat lover: 250+ gram

    ingrediënten

    100% rundvlees

    Voedingswaarde

  • Energie: 691 Kj / 165 Kcal
  • Vet: 8.1 Gr.
  • Verzadigd vet: 3.5 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 23.0 Gr.
  • Zout: 0.2 Gr.
  • Artikelnummer: 8718272191099

    Meer weten over picanha

    Picanha vindt zijn oorsprong in Brazilië, waar het een van de meest populaire snitten van rundvlees is. Het wordt vaak geassocieerd met de Braziliaanse churrasco-stijl van barbecueën

    Meer over Picanha

    BXC teampagina Bas workshop
    Tips van chef Bas

    Een Picanha welke langzaam gegaard is blijft ontzettend maar qua gelijkmatige garing. Door het vlees te roken op 120 graden met whisky hout wordt het vlees ontzettend mooi gelijkmatig. Het vlees laat ik rusten en de temperatuur gaat wat omhoog en sear ik de ingesneden vetkap in een warme skillet of plancha.

    • Rare 50ºC
    • Medium 56ºC
    • Well 62ºC

    Advies nodig? We hebben 10 chefs die je graag 7 dagen per week helpen!

    Open whatsapp
    Vragen over producten of recepten?
    Chat met ThomAI
    ThomAI

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Runder picanha

  • Picahna-Zuid-Amerika-close-1

    Runder picanha

    • Ca. 1,6 kg.
    • Online op voorraad
    53,95 In winkelwagen
  • +
  • Angus & Oink – Gaucho

    Angus & Oink – Gaucho

    • Chimichurri rub
    • Online op voorraad
    14,95
  • Smoking-Flavours-skillet 25cm-pose

    Gietijzeren skillet pan Smokin’ Flavours – 20 cm

    • Je meest veelzijdige bbq tool
    • Online op voorraad
    25,99
  • Style de Vie Laguiole Steakmessen RVS

    Style de Vie Laguiole Steakmessen RVS

    • Online op voorraad
    30,95
  • Totaal:

    53,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Runder picanha

    Picanha-van-het-spit

    Picanha van ‘t spit

    • Niveau Moeilijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen
    Bekijk recept
    zomerse-risotto-met-picanha-recept

    Picanha met tomatenrisotto

    • Niveau Gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen
    Bekijk recept

    Lekker om bij te drinken

    Smaakt goed bij deze picanha

    Masseria Borgo dei Trulli Salice Salentino Riserva – Deze Italiaanse rode wijn uit de Puglia streek past waanzinnig goed bij gegrild en gerookt vlees, de krachtige smaak van bramen, zwarte bessen en gedroogde kruiden en aardse tonen passen goed bij de volle smaak van de Picanha.

    De Dikkere Prins #2 de Magistraat – Een West coast IPA die licht bitter maar wel lekker moutig is van het Zamba hop, deze IPA past erg goed bij gegrild rood vlees en door het gebruik van een beetje grof zeezout over je Picanha combineert deze zeer mooi met de IPA.

    Bekijk ons complete aanbod wijnen en bieren!

  • Masseria-Borgo-dei-Trulli-Salice-Salentino-Riserva

    Masseria Borgo dei Trulli Salice Salentino Riserva

    • Malvasia Nera, Negroamaro
    • Online op voorraad
    11,95 In winkelwagen
  • De-dikke-prins-magistraat-bierfles

    De Dikke Prins – De Magistraat

    • IPA - fles 33cl - 5.4 %
    • Online op voorraad
    2,95 In winkelwagen
  • Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in NL en BE

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Thuiswinkel waarborg gecertificeerd

    1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service

    Runder picanha

    53,95

    Categorie Tuin

    Beste webwinkel

    Ook dit jaar hebben we deze mooie prijs weer in ontvangst mogen nemen! Wat zijn we trots op de Shopping Award als resultaat van het harde werken van het team en natuurlijk jullie support!

    Lees meer

    1 2 3 4 5
    9.2/10
    8696 reviews
    Heb enkel ervaring via de website en deze is heel duidelijk en volledig gedocumenteerd.
    - Kris Cornelis

    Gratis & snelle levering Nederland en België gratis vanaf € 30. Food vanaf € 95. Accessoires voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden. BBQ's op afspraak geleverd.

    Persoonlijke service Loop gerust binnen voor advies in de grootste showroom of praat 7 dagen per week met ons via whatsapp, chat, mail of telefoon.

    Ruim 15 jaar professionele ervaring 30 inhouse chefkoks die écht verstand van BBQ hebben en er alles aan doen om jouw outdoor cooking adventure tot een succes te maken.

    Ga snel naar:
    • Contact
    • Het team
    • Over ons
    • Vacatures
    • Showroom
    • Veelgestelde vragen
    • Testpanel

    Ontvang de beste recepten & tips in je inbox!

    We zullen je niet teveel e-mails sturen, dat vinden we zelf namelijk ook irritant :)

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Openingstijden showroom

    Roosendaal, NL

    Momenteel gesloten
    • vrijdag10:00 - 17:30
    • zaterdag10:00 - 17:30
    • zondag10:00 - 17:30
    • maandag10:00 - 17:30
    • dinsdaggesloten
    • woensdaggesloten
    • donderdag10:00 - 17:30
    Bekijk showroom

    Nunspeet, NL

    Momenteel gesloten
    • vrijdag10:00 - 17:30
    • zaterdag10:00 - 17:30
    • zondaggesloten
    • maandaggesloten
    • dinsdag10:00 - 17:30
    • woensdag10:00 - 17:30
    • donderdag10:00 - 17:30
    Bekijk showroom

    Leuven, BE

    Momenteel gesloten
    • vrijdag10:30 - 17:30
    • zaterdag10:30 - 17:30
    • zondaggesloten
    • maandaggesloten
    • dinsdaggesloten
    • woensdag10:30 - 17:30
    • donderdag10:30 - 17:30
    Bekijk showroom

    Blijf op de hoogte!

    • facebook
    • instagram
    • youtube

    Contact

    Chat met ons +31 85 130 1181 +31 85 130 1181 [email protected] Heb je een klacht?

    Onze andere websites

  • BE bbqexperiencecenter.be
  • © BBQ Experience Center. Home of BBQ. Alle prijzen incl BTW.     Algemene voorwaarden    Privacy    Start your own BXC

    Stel je vraag aan ons