Injecteer de brisket voor optimaal resultaat
Black Mojo Brisket & Guilty pleasure breakfast

Veelgestelde vragen
Een Black Mojo Brisket is een sappige barbecue delicatessen die wordt bereid met een speciale Black Mojo marinade. Het vlees wordt langzaam gegaard op de BBQ om het lekker mals te maken.
Voor de Black Mojo Brisket hebt u een brisket, zout, knoflook, kruidnagel, oregano, komijnzaad, zwarte peper, olijfolie, sinaasappelsap, citroensap, limoensap en appelazijn nodig.
De Brisket wordt eerst ingewreven met zout en vervolgens gemarineerd in de Black Mojo marinade. Daarna wordt het vlees langzaam gegaard op de BBQ. De exacte bereidingswijze vind je in het recept op onze website.
De Black Mojo marinade wordt gemaakt van knoflook, kruidnagel, oregano, komijnzaad, zwarte peper, olijfolie, sinaasappelsap, citroensap, limoensap en appelazijn. Alle ingrediënten worden gemengd tot een gladde marinade.
De Black Mojo Brisket moet langzaam gegaard worden op de BBQ. De exacte tijd kan variëren, maar in het recept wordt een indicatie gegeven van 8 uur op een temperatuur van 110 graden Celsius.