• Persoonlijk advies van echte chefs

  • 365 dagen bedenktijd

  • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

  • 1 2 3 4 5
    9.2 klantbeoordeling
Logo
    • BBQ privé-workshops
    • BBQ catering
    • Vlees kopen
    • Het team
    • Over ons
    • BXC updates & nieuws
    • Vacatures
    • Showroom Roosendaal
    • Workshopruimte Roosendaal
    • Showroom Nunspeet
    • Workshopruimte Nunspeet
    • Testpanel
    • Veelgestelde vragen
    • Contact
    • NL
    • BE
  • Persoonlijk advies van echte chefs

  • 365 dagen bedenktijd

  • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

  • 1 2 3 4 5
    9.2 klantbeoordeling
  • Home
    • BBQ'sBekijk alle BBQ's
    • Keuzehulp bij aanschaf van een kamadoKeuzehulp bij aanschaf van een kamado
    • Kamado'sKamado'sDe veelzijdige keramische BBQ.
      • The BastardThe BastardDe meest stoere en complete kamado.Alles over The Bastard
        • The Bastard Small & CompactThe Bastard Small & Compact
        • The Bastard MediumThe Bastard Medium
        • The Bastard Large & XLThe Bastard Large & XL
        • The Bastard + tafel
        • Alle modellenAlle modellen
      • Big Green EggBig Green EggDe ultieme kwaliteit onder de kamado's.Alles over Big Green Egg
        • Mini & mini-maxMini & mini-max
        • Small & mediumSmall & medium
        • LargeLarge
        • XL & 2XLXL & 2XL
        • Alle modellenAlle modellen
      • Kamado JoeKamado JoeVakmanschap ontmoet innovatie.Alles over Kamado Joe
        • Kamado Joe Kamado JuniorKamado Joe Kamado Junior
        • Kamado Joe Classic & Konnected JoeKamado Joe Classic & Konnected Joe
        • Kamado Big JoeKamado Big Joe
        • Alle modellenAlle modellen
      • MonolithMonolithDe meest veelzijdige kamado.Alles over Monolith
        • Monolith Icon & Junior ProMonolith Icon & Junior Pro
        • Monolith ClassicMonolith Classic
        • Monolith Lechef ProMonolith Lechef Pro
        • Alle modellenAlle modellen
      • Grill GuruGrill GuruBBQ Moments, the easy wayAlles over Grill Guru
        • Grill Guru Compact & MediumGrill Guru Compact & Medium
        • Grill Guru LargeGrill Guru Large
        • Alle modellenAlle modellen
        • Vergelijking merken
        • Maatkeuze
      • Vergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill GuruVergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill Guru
      • HoutskoolHoutskool
      • Sauzen & smaakmakersSauzen & smaakmakers
    • Pellet grillsPellet grillsDe set-and-forget grillervaring.
      • TraegerTraeger
        • Traeger RangerTraeger Ranger
        • Traeger IronwoodTraeger Ironwood
        • Traeger TimberlineTraeger Timberline
        • Traeger ProTraeger Pro
      • PelletsPellets
      • Traeger accessoiresTraeger accessoires
    • Open vuurOpen vuurDe kunst van koken met vuur.
      • OFYROFYREen open vuur kunstwerk.Alles over OFYR
        • OFYR tafels en meubelsOFYR tafels en meubels
        • OFYROFYR
        • BraaimasterBraaimaster
        • Home Fires braaiHome Fires braai
        • Grill Guru Plancha BBQGrill Guru Plancha BBQ
      • OFYR accessoiresOFYR accessoires
      • Keuzehulp bij aanschaf van een OFYRKeuzehulp bij aanschaf van een OFYR
    • GasGasKoken met gemak en snelheid.
      • NapoleonNapoleonUitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
        • NapoleonNapoleon
        • Hot WokHot Wok
      • Napoleon accessoiresNapoleon accessoires
      • Advies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecueAdvies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecue
    • Pizza ovens en smokersPizza ovens en smokers
        • Ooni pizzaovensOoni pizzaovens
        • Vonken houtovensVonken houtovens
        • Masterbuilt modellenMasterbuilt modellen
      • DeegwarenDeegwaren
      • Pizza receptenPizza recepten
    • Buitenkeukens & tafelsBuitenkeukens & tafels
      • Braaimaster tafelsBraaimaster tafels
      • OFYR tafels en meubelsOFYR tafels en meubels
      • Roostr buitenkeukenRoostr buitenkeuken
      • Kamado tafels
      • Buitenkansjes kamado tafels
      • Modular Outdoor WorkspaceModular Outdoor Workspace
      • Tweedekans BBQTweedekans BBQ
      • BuitenkansjesBuitenkansjes
      • Buitenkansjes kamado tafels
      • Tweedekans informatie
    • AccessoiresBekijk alle accessoires
        • The BastardThe Bastard
        • Big Green Egg accessoiresBig Green Egg accessoires
        • Big Green Egg onderdelenBig Green Egg onderdelen
        • Big Green Egg Fan itemsBig Green Egg Fan items
        • Kamado JoeKamado Joe
        • Grill GuruGrill Guru
        • MonolithMonolith
        • Masterbuilt accessoires
        • Smokin' FlavoursSmokin' Flavours
        • Saus.GuruSaus.Guru
        • TraegerTraeger
        • NapoleonNapoleon
        • Hot Wok
        • OFYR accessoiresOFYR accessoires
        • Home Fires braaiHome Fires braai
        • PetromaxPetromax
        • BraaimasterBraaimaster
        • OoniOoni
        • Vonken houtoven
      • Nieuw: PetromaxNieuw: Petromax
      • AanmakenAanmaken
      • Onderhoud & ReinigingOnderhoud & Reiniging
      • BoekenBoeken
      • GereedschapGereedschap
      • KledingKleding
      • GietijzerGietijzer
      • Pannen, Dutch ovens & skilletsPannen, Dutch ovens & skillets
      • RoostersRoosters
      • Messen, houders & snijplankenMessen, houders & snijplanken
      • SchortenSchorten
      • Pizza & bakkenPizza & bakken
      • ThermometersThermometers
      • Spit & rotisserieSpit & rotisserie
      • ProductbundelsProductbundels
      • Bekijk de nieuwste productenBekijk de nieuwste producten
      • De Ultieme ReeksDe Ultieme Reeks
    • Houtskool & brandstofHoutskool & brandstofBrandstof voor jouw outdoor kookavontuur.
      • HoutskoolHoutskool
      • PelletsPellets
      • BrikettenBriketten
      • AanmakenAanmaken
      • RookhoutRookhout
      • Toon alle houtskool, pellets & brikettenToon alle houtskool, pellets & briketten
      • De beste houtskool brandstof voor je kamadoDe beste houtskool brandstof voor je kamado
      • Gevogelte accessoiresGevogelte accessoires
      • Pizza & bakkenPizza & bakken
      • RookhoutRookhout
      • SpareribsSpareribs
      • Spit & rotisserieSpit & rotisserie
      • Vis & schaal- schelpdierenVis & schaal- schelpdieren
      • VleesVlees
      • WokkenWokken
      • ProductbundelsProductbundels
      • Vlees & Vis assortimentVlees & Vis assortiment
      • Delicatessen assortimentDelicatessen assortiment
      • Cadeaubonnen
      • Alle cadeautips
      • BuitenkansjesBuitenkansjes
      • Tweedekans informatie
    • FoodBekijk alle food producten
    • Vlees & VisVlees & Vis
      • Alle vlees & vis
        • Foodbox
        • Rundvlees
        • Varkensvlees
        • Lamsvlees
        • Gevogelte
        • BBQ vis
        • Vegetarisch
      • Sauzen & smaakmakersSauzen & smaakmakers
      • Meer over ons vleesassortimentMeer over ons vleesassortiment
      • Onze foodboxenOnze foodboxen
      • Sauzen
      • Rubs
      • Kruiden & Specerijen
      • Speciale zouten
      • Productbundels
      • RookhoutRookhout
      • Hoe kies je de juiste BBQ rub?
        • Bieren
        • Wijnen
      • Olijfolie
      • Tafelzuren
      • Balsamico
      • Bruschetta & Dips
      • Truffel delicatessen
      • Pizza & Pasta
      • Oosterse deegwaren
      • Pizza & bakken accessoiresPizza & bakken accessoires
      • Deegwaren receptenDeegwaren recepten
      • Oosterse accessoires
      • Oosterse deegwaren
      • Oosterse etenswaren
      • Oosterse sauzen
  • Recepten & tipsRecepten & tips
    • Recepten & tipsBekijk alle recepten
    • Recepten
        • Kamado recepten
        • OFYR recepten
        • Pellet grill recepten
        • Gevogelte
        • Lam
        • Varken
        • Wild
        • Rund
        • Groenten
        • Vegetarisch
        • Schaal- & schelpdieren
        • Vis
        • Deegwaren
        • Spareribs
        • Slow cooking
      • Vlees & Vis assortimentVlees & Vis assortiment
      • Bekijk alle recepten
    • Keuzehulp
        • Vergelijking kamado merken
        • Welke maat kamado
        • Pellet grill accessoires
        • Kamado accessoires
        • 10 BBQ boeken die je niet mag missen
        • Hoe kies je de juiste BBQ rub?
        • Tips voor een BBQ rub
        • Alle keuzehulpen
        • Download de Ultieme Kamado Keuzegids
        • Download de Ultieme BBQ Keuzegids
    • Gebruik & onderhoud
      • Temperatuur regelen kamado
      • Kamado aansteken
      • Gietijzer onderhoud
      • Vilt vervangen van de kamado
      • Reverse Sear: BBQ techniek uitgelegd
      • Roken op de kamado: BBQ techniek uitgelegd
      • Alles over gebruik & onderhoud
    • Evenementen
        • 12 april: Pasen bij BBQ Experience Center
        • Zet je favoriete producten op je verlanglijstje
        • Bedrijfsuitjes 🆕
        • Januari BBQ challenge
        • Popup restaurant
        • Livestreams
        • Masters of BBQ
  • WorkshopsWorkshops
    • WorkshopsBekijk alle workshops
        • Big Green Eggperience
        • The Bastard Experience
        • Kamado Experience
        • Bier & BBQ
        • Bekijk alle workshops
        • Proef & beleef de Veluwe
        • Bier & BBQ workshop
        • The Bastard Experience
        • Kamado Experience
        • Big Green Eggperience
        • Bekijk alle workshops
        • Agenda op basis van datum
        • Alle workshops bekijken
        • Uit de Zee Masterclass
        • Zomer Experience
        • American Classics
        • Lente Experience
        • Italië 2.0
        • Streetfood 3.0
        • Vlees 4.0
        • Chef’s Choice menu
        • Bekijk alle masterclasses
        • Uit de Zee Masterclass
        • Zomer Experience
        • Lente Experience
        • Vlees 4.0
        • Italië 2.0
        • Streetfood 3.0
        • Chef’s Choice menu
        • American Classics
        • Bekijk alle masterclasses
        • Alle masterclasses bekijken
        • Agenda op basis van datum
    • Maatwerk / Privé workshops
      • BBQ privé-workshops
Bekijk account
Bekijk alle resultaten voor:
  • Categorieën
  • Blogs & Tips
  • Workshops
  • Producten
  • Bekijk alle gevonden producten voor
  • Recepten
  • Bekijk alle gevonden recepten voor
    Toegevoegd aan je winkelmand
    Cecilia Beretta Valpolicella Ripasso Superiore
    Corvina Veronese
    Verder met bestellen
    Food/BBQ vlees/Varkensvlees/Varkenswang

    Varkenswang

    Ca. 400 gram

    varkens-wangen-vlees-assortiment
    Varkenswang-close-1
    varkens-wangen-vlees-assortiment
    Varkenswang-close-1

    1 van 3

    • Herkomst Nederland
    • Ras Keten duurzaam leven
    • Voer Graan, mais
    • Formaat Ca. 400 gram

    10,95

    Online op voorraad
    Nu besteld = maandagavond in huis!
    Haal 'm op in een van onze
    Kies de juiste accessoires
    • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag thuisbezorgd
    • Klanten geven ons een 9,2/10
    VarkensvleesBBQ vleesBBQ Vlees & -VisFoodVers

    Dit product wordt ingevroren geleverd

    Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

     

    Wat zeggen onze klanten?
    “Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

    “Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

    “We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

    • Productinformatie
    • Ook lekker met
    • Recepten
    • Lekker om bij te drinken

    De wangen van een varken zijn een echte stoof delicatesse. De wangen hebben constant gewerkt en bewogen waardoor deze veel bindweefsel hebben opgebouwd en ontzettend veel smaak.

    Wanneer je de wangen 3 uur zachtjes stooft krijg je heerlijk stoofvlees! Om de wangen kan er nog een klein dik vlies zitten, deze kun je het beste voor de bereiding verwijderen.

    Deze varkenswangen wegen ca. 400 gram

    Stoofvlees met friet van varkenswangen

    Hoeveel heb je nodig

    Normale eter: 200-250 gram
    Grote eter: 250-350 gram
    Meat lover: 350 gram +

    Ingrediënten

    100% varkensvlees

    Voedingswaarde

  • Energie: 540.0 Kj / 128.0 Kcal
  • Vet: 3.9 Gr.
  • Verzadigd vet: 1.5 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 23.3 Gr.
  • Zout: 0.1 Gr.
  • Artikelnummer: 8718272007031
    BXC teampagina Bas workshop
    Tips van chef Bas

    Een patatje stoofvlees gemaakt van varkenswangen met een dubbel bier is echt ontzettend lekker, pekel de wangen eerst een paar uur in een natte pekel met kleur zout zodat de wangen roze blijven.

    • Well-done 86ºC

    Advies nodig? We hebben 10 chefs die je graag 7 dagen per week helpen!

    Open whatsapp
    Vragen over producten of recepten?
    Chat met ThomAI
    ThomAI

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Varkenswang

  • varkens-wangen-vlees-assortiment

    Varkenswang

    • Ca. 400 gram
    • Online op voorraad
    10,95 In winkelwagen
  • +
  • Braairub no. 2 De Fik Erin

    Braairub no. 2 De Fik Erin

    • All purpose rub
    • Online op voorraad
    10,99
  • SF666 Smokin-Flavours-Dutch-oven-31cm-Cast-Iron-Pre-Seasoned-Gietijzer-BBQ-Large

    Dutch Oven Smokin’ Flavours – Large

    • Ideaal voor jouw stoofpotje
    • Online op voorraad
    71,99
  • Smoking Flavours handschoenen

    Handschoenen 2 stuks Smokin’ Flavours

    • Too hot to handle?
    • Online op voorraad
    23,99
  • Totaal:

    10,95

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Varkenswang

    Zuurkoolstamp met zoete aardappel en varkenswangen

    • Niveau gemiddeld
    • Gang hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept

    Langzaam gegaarde varkenswangen in kriekbier

    • Niveau makkelijk
    • Gang hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept
    Varkenwangenstoof met kersenbier

    Varkenswangen stoof

    • Niveau Makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 3 tot 4 personen
    Bekijk recept
    Stoofvlees-Filip-resultaat

    Varkenswangen stoofpot

    • Niveau Gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    Bekijk recept

    Lekker om bij te drinken

    Smaakt goed bij deze varkenswang

    Cecilia Beretta Valpolicella Ripasso Superiore – Deze wijn past goed bij een kruidige varkensgerecht. De smaak is rond, rijk en krenterig. Je proeft bramen, kersen en zelfs een licht pepertje. Door de kruidige afdronkt past hij perfect bij deze varkenswang.

    De Dikkere Prins #2 de Magistraat – Een West coast IPA die licht bitter maar wel lekker moutig is van het Zamba hop, deze IPA past erg goed bij gegrild rood vlees en door het gebruik van een beetje grof zeezout over je varkenswang combineert deze zeer mooi met IPA.

  • Cecilia-Beretta-Valpolicella-Ripasso-Superiore

    Cecilia Beretta Valpolicella Ripasso Superiore

    • Corvina Veronese
    • Online op voorraad
    17,95 In winkelwagen
  • Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €30 in NL en BE

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Thuiswinkel waarborg gecertificeerd

    1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service

    Varkenswang

    10,95

    Categorie Tuin

    Beste webwinkel

    Ook dit jaar hebben we deze mooie prijs weer in ontvangst mogen nemen! Wat zijn we trots op de Shopping Award als resultaat van het harde werken van het team en natuurlijk jullie support!

    Lees meer

    1 2 3 4 5
    9.2/10
    8696 reviews
    Gemakkelijke en goeie ervaring
    - Dylan Eckhart

    Gratis & snelle levering Nederland en België gratis vanaf € 30. Food vanaf € 95. Accessoires voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden. BBQ's op afspraak geleverd.

    Persoonlijke service Loop gerust binnen voor advies in de grootste showroom of praat 7 dagen per week met ons via whatsapp, chat, mail of telefoon.

    Ruim 15 jaar professionele ervaring 30 inhouse chefkoks die écht verstand van BBQ hebben en er alles aan doen om jouw outdoor cooking adventure tot een succes te maken.

    Ga snel naar:
    • Contact
    • Het team
    • Over ons
    • Vacatures
    • Showroom
    • Veelgestelde vragen
    • Testpanel

    Ontvang de beste recepten & tips in je inbox!

    We zullen je niet teveel e-mails sturen, dat vinden we zelf namelijk ook irritant :)

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Openingstijden showroom

    Roosendaal, NL

    Momenteel gesloten
    • zaterdag10:00 - 17:30
    • zondag10:00 - 17:30
    • maandag10:00 - 17:30
    • dinsdaggesloten
    • woensdaggesloten
    • donderdag10:00 - 17:30
    • vrijdag10:00 - 17:30
    Bekijk showroom

    Nunspeet, NL

    Momenteel gesloten
    • zaterdag10:00 - 17:30
    • zondaggesloten
    • maandaggesloten
    • dinsdag10:00 - 17:30
    • woensdag10:00 - 17:30
    • donderdag10:00 - 17:30
    • vrijdag10:00 - 17:30
    Bekijk showroom

    Leuven, BE

    Momenteel gesloten
    • zaterdag10:30 - 17:30
    • zondaggesloten
    • maandaggesloten
    • dinsdaggesloten
    • woensdag10:30 - 17:30
    • donderdag10:30 - 17:30
    • vrijdag10:30 - 17:30
    Bekijk showroom

    Blijf op de hoogte!

    • facebook
    • instagram
    • youtube

    Contact

    Chat met ons +31 85 130 1181 +31 85 130 1181 [email protected] Heb je een klacht?

    Onze andere websites

  • BE bbqexperiencecenter.be
  • © BBQ Experience Center. Home of BBQ. Alle prijzen incl BTW.     Algemene voorwaarden    Privacy    Start your own BXC

    Stel je vraag aan ons